41 Club Almelo Fundraising Event
woensdag 19 april 2017 | Indië terrein Almelo

Almelo eigenwijs!

Almelo ontwikkeld zich in een rap tempo! We zijn krachtig, eigentijds en dynamisch. Fantastische projecten zijn gaande of beginnen in Almelo. Voor het XL park, de Ten Cate terreinen en in de binnenstad zijn grootste plannen al gerealiseerd of staan aan de vooravond van uitvoering.

Maar wat betekent dat voor onze welvaart, bevolking en ondernemingen?

Onder de bezielende leiding van Fritz Huffnagel en toeziend ook van onze burgervader Arjen Gerritsen vertellen investeerders Heylen en Ter Steege en directeur Almelo Promotie Marianne van der Steeg u graag meer over deze unieke ontwikkelingen in en rondom Almelo.

Wie hebben we voor u aan tafel?

 • Wim Heylen

  Het verhaal van de Belgische belegger en ontwikkelaar Wim Heylen die op het XL Businesspark Twente bij Almelo een distributiecentrum van 175.000 m² gaat ontwikkelen.

 • Hans Ter Steege

  Algemeen directeur en DGA van Ter Steege Groep. Het bouwbedrijf dat o.a. het Ten Cate terrein in Almelo nieuw leven heeft ingeblazen met het project Indië. Wonen in historie en in een inspirerende omgeving.

 • Arjen Gerritsen

  Arjen Gerritsen, sinds september 2016 de burgemeester van ons eigen Almelo. En wie kan er nu meer vertellen over wat er in Almelo staat te gebeuren dan onze burgervader himself?

 • Frits Huffnagel

  Frits Huffnagel is de citymarketing goeroe van Nederland. Hij was succesvol wethouder van Amsterdam en Den Haag en verantwoordelijk voor de citymarketing. Hij leidt het gesprek aan tafel.

 • Marianne van der Steeg

  Marianne van der Steeg is directeur van Stichting Almelo Promotie en verantwoordelijk voor de city marketing van Almelo. Ze was onder andere betrokken bij de Stadsmusical Van Katoen en Nu en de opening van het nieuwe stadhuis.

 • Helaas we zitten vol!

  Er kunnen geen tickets meer besteld worden...

Geeft u even door dat u niet thuis eet?

Het programma

15.30 – 16.00

Inloop & ontvangst

Even acclimatiseren en offline… Handjes schudden en klein drankje om alles wat losser te krijgen…

16.00 – 17.30

HHK Aan tafel

Inspirerende onderwerpen, discussies en ervaring van onze sprekers en gasten.

17.30 – 18.00

Lachen met Laurens

Effe lekker onderuit met Laurens Ten Den. Lachen is ook belangrijk namelijk.

18.00 – ????

De ballen van 41

Met liefde worden ze gedraaid. De culinaire ballen van 41. Met z’n allen aan de ballen. Eet smakelijk!

en wat doen we daarna?

aan de borrel!

En wie zorgt er voor het lachen?

Laurens Ten Den!

Cabaretier Laurens Ten Den sleept u op haast achteloze wijze mee in zijn humorvolle en herkenbare verbeelding! Ten Den was o.a. te zien in Van Jonge Leu En Oale Groond en de Almelose stadsmusical Van Katoen En Nu.

Steun ons goede doel! Stop MS bij Romaike

De slopende ziekte is 3 jaar geleden geconstateerd bij de Almelose Romaike Wolbers. 40 jaar en moeder van een 9 jarig meisje. In 3 jaar tijd van trainen voor de marathon naar een rollator en een rolstoel. Voor haar vorm van MS, primair progressief, is geen medicatie. Alleen een ingrijpende stamceltherapie in Rusland kan haar leven nog waardevol maken. En daar is geld voor nodig. Kijk voor meer informatie en haar verhaal op www.stopmsbijromaike.nl.

romaike-charlotte

En wat eten we voor een goede bodem?

De ballen van 41!

Voordat we de avond in gaan en een echte borrel gaan drinken als afsluiter van dit inspirerende event, gaan we met z’n allen aan de ballen! Met ferme hand gedraaid door de mannen van 41. Met liefde gebraden en gepresenteerd op een ludieke wijze. Samen aan lange tafels vergezeld met een drankje en smakelijke garnituren. Even de ruimte om gezellig te keuvelen onder het genot van een ambachtelijk stukje vlees. En schroom u niet… een balletje meer mag best. Eet smakelijk!

Oh ja, en de tickets zijn op! Helaas…